Тайните за справяне с целулита

Кофа с тайни за справяне с целулита

Тайна, която много жени търсят е как да се справят с целулита. Оказва се, че само едно и две неща не са достатъчни, за да има видими резултати. За да се справим успешно с проблемните зони е нужно търпение, постоянство и най-вече здравословен начин на живот. Такъв трябва да включва диета, спорт и антицелулитна козметика.

Ако следвате всички правила, за постигане на резултатите трябва да се постараете съвсем малко. Понякога са достатъчни най-малко десет процедури и продължителността на всеки трябва да е най-малко половин час. Инструментът с който се прилага антицелулитен масаж, трябва да се измиват с топла вода.

За да се отървете от целулита, трябва да правите антицелулитен масаж редовно. За бързи резултати можете да използвате портокалово масло, което е смесено със зехтин и се използва по време на масажа. Вземете две супени лъжици зехтин, залейте една чаена лъжичка от портокалово масло в него. Необходимо е да се смесват масло във водна баня, след което съставът се прилага към проблемни области. Извършването на антицелулитен масаж може да се прави и с двете ръце и с използването на специални инструменти. След масажа останките се мият от кожата. Достатъчно е и да се използва мокра кърпа.

Разбери: Как да изберем крем срещи целулита?

Вземете един обикновен крем за тяло в него добавете по една супена лъжица, етерично масло от портокал и разбъркайте добре. Препоръчително е да масажира и триене преди лягане и след почистване.

Използвайте доказани народни средства за лечение на целулит и тялото отново ще придобие красиви очертания!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *