Топ въпроси които да зададете на компанията за преместване

Ако имате нужда от услугите на фирма за извозване на мебелите от дома, ще трябва да зададете няколко въпроса, за да се увери за получаване най-подходящите услуги. При избор на фирми имате право да избирате под формата на интервю и така да попаднете на най-подходящите, според нуждите ви и най-добрите на пазара.

Премествания

Един от първите въпроси, които се препоръчва да попитате е за колко време ще ви се осигури на фирмата. Обикновено ще трябва да резервирате услугите на компанията най-малко две седмици преди началото на вашата подвижна дата.

На следващо място, се информирайте за броя на служителите, които ще бъдат изпратени до дома ви и на опита и обучението, които те имат. Важно е да се намери фирма, която се гордее с работата, която извършва и се отнася към вещите с уважение.

Попитайте също така за тактиката им на работа, това дали предлагат демонтаж на мебели. Такива ще извършат демонтаж и сглобяване на легла, гардероби и други мебели. За да се избегне объркване и недоразумения, трябва да се изясни това, преди да подпишете договор. Ако очаквате компанията по преместване и отстраняване да ви даде точна цена, може ад се наложи и предварителен оглед.

Друг отличен въпрос е дали трябва да се изпразни съдържанието от гардероби и скринове. Ако съдържанието е все още в тези части за мебели, те ще бъдат изключително тежки. За целта Вие може да поиска да изчистите сами чекмеджетата и да поставете съдържанието в етикетирани кутии.

Вие също трябва да се изясни, ако екипът по отстраняване ще изчисти вашето таванско помещение? Много пъти стълбища до мансарди са доста малки, така че е добра идея да попита за услугите с таванско помещение, особено ако имате елементи, съхранени там.

Също така, питайте как мебелите ще бъдат изнесени и извозени от хамалите и когато пристигнат в новото си място, дали ще бъдат разтоварени.

И накрая, може да искате да се информирате за размера на камионите, които ще бъдат използвани и колко ще вземат на километър.

Предвидете всичко, в това число време, което ви е необходимо, за да се опаковат, натоварят, и да доставят вашите предмети от бита на новото място.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *