Нови или втора употреба маси и столове за заведение

У нас честа практика е много от нещата да се закупуват на втора ръка. За някои стоки това е абсолютно не уместна тактика, защото обичайно втората употреба държи цена 50% от стоката в ново състояние. Научете как да правите нещата по-добре.

По отношение на маси и столове за заведения, почти няма значение това дали са използвани вече от друг обект или ги изнасяте от фирмата производител. Това е така, защото те не се амортизират така лесно и бързо, както машини, съоръжения и друг тип оборудване. И все пак, ако не разполагате с нужните средства, втора ръка са добро решение. В случай, че искате чисто нова визия заложете на производителите за столове и маси.

Проверете при покупка на нови мебели за гаранцията, която се предлага. Със закупуване на столове, маси и бар столове може да разчитате на доставка, монтаж и поддръжка, ако е нужна такава от фирмата производител. Разбира се този момент е добре да се уточни на място, по време на самата покупка, защото всеки производител има своя политика на фирмата.

Редно е да проучите в детайли какво се изисква от вас в случаи на повреда при монтажа, както и по-специални изисквания за поддръжка ако материала е специфичен и изисква такива. От специалистите на фирмата ще проучите и кое е най-търсеното от собственици на този тип обекти като вашия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *